martes, 29 de mayo de 2018

Autoescola Antonio gañador dos Playoffs 2018

Equipo de Autoescola Antonio

O equipo amarelo inpúsoxe nunha disputada final ao equipo de Viajes Sant Yago subcampión de Liga.

O partido polo título estivo moi reñido, cun apretado marcador que estivo cun resultado de 1-1 ata o pitido final, na prorroga o equipo de Autoescola Antonio no último minuto foi quen de acadar o gol que lle daría a victoria por parte de Joaquín Becerra, quen se alzaría co premio de máximo goleador da Liga.
Con esta victoria o equipo dirixido por Joserra pechou un ano cheo de éxitos, gañando a Fase Regular da Liga, sendo subcampión da XXI Intermunicipal de Fútbol Sala e alzándose co Título de Liga.

Na final de consolación noutro partido moi disputado, o equipo de Construccións Quintáns e Merlego FS brindaron os presentes un emocionate partido que chegaría co resultado de empate a 2 tantos o final do tempo regulamentario, empate que se racharía no último minuto da prorroga a favor de Const. Quintáns.