lunes, 27 de mayo de 2019

Torneo Intermunicipal Arzúa 2019

Autoescola Antonio

O equipo de Autoescola Antonio volveu para casa con un mal sabor de boca, xa que a pesar de facer un bo torneo, non puido pasar da primeira ronda no XXII Torneo Intermunicipal de Fútbol Sala, celebrado en Arzúa o pasado sábado 25 de maio.

A base do equipo era a mesma que o pasado ano alcalzara a Final no Torneo celebrado en Negreira, pero a mala sorte cebouse co equipo amarelo xa que lle tocou o "grupo da morte" na primeira ronda, onde estaba os outros favoritos, Arzúa e Santiago.

No primeiro partido contra Arzúa, viuse a un equipo que levou a iniciativa o de Negreira, contra un rival que soubo defender os ataques continuos e facer rápidos contrataques, que fixeron que foran capaces de poñerse por diante cun 2-0. Nos últimos minutos e co equipo de Negreira volcado na portería dos anfitrións, un erro sentenciou o resultado cun novo tanto a favor do equipo de Arzúa 3-0.
No seguinte partido contra Santiago, Negreira sempre estivo por diante no marcador, 1-0 e 2-1, pero o non ser capaz de marcar nas numerosas ocasións que tivo para ampliar a ventaxa, o rival foi quen de empatar e acabar gañando nos últimos minutos por 3-2.
O equipo de autoescola Antonio dende logo foi o equipo que desplegou o mellor fútbol sala do Torneo, con moita velocidade e cun xogo moi ofensivo....

Dar a noraboa o gañador SANTIAGO que se fixo co título e que se converteu no gañador desta edición.